Dňa 7.2.2023 sa konala Výročná členská schôdza s vyhodnotením predchádzajúcej sezóny 2022 a ocenenie najlepších hráčov v jednotlivých kategóriách.
Účastníci boli informovaní o pláne činnosti pre túto sezónu, o súťažiach do ktorých nastúpime, o plánovaných turnajoch na ktorých sa zúčastníme a o reprezentačných akciách v tomto roku.
Prebralo sa financovanie klubu 2% z daní, sponzoringom a prebehla voľba Výkonného výboru klubu a revíznej komisie.
Členovia klubu boli informovaní o dostavbe baseballového areálu a plánoch na nasledovné obdobie.
Na záver vedenie Baseballového klubu Angels Trnava poďakovalo za podporu a pomoc v minulom a predchádzajúcich rokoch rodičom a hráčom, ktorí pomohli a pomáhajú pri údržbe, skrášľovaní a výstavbe areálu, pri vození hráčov na zápasy a turnaje. Chceme poďakovať všetkým hráčom za výkony, ktoré podali počas minulého roku, za dôstojné reprezentovanie nášho klubu, mesta Trnava a Slovenska. Samozrejme poďakovanie patrí aj všetkým trénerom, bez ktorých by tieto výkony neboli možné a celému realizačnému vedeniu nášho klubu.
Ďakujeme všetkým zúčastneným a tešíme sa novú sezónu.
Horný rad zľava: Roman Holekši, Liliana Černová,  Maximilián Vrždák, Andrej Jankovič, Ronald Kupka, Samuel Deák, Samuel Holekši a Marek Červený. V dolnom rade zľava ocenení hráči kategórie U12: Jakub Benák, František Kotlárik a Gabriel Hečko.